Welkom

Binnenkort wordt Casa Solsidan, omgedoopt naar Casa Tiny!

Welkom op de website van Casa Tiny!

Bij deze, presenteren wij ons gezellige familiehuis aan de Costa Blanca!

De woning heeft drie tweepersoons slaapkamers ,een zonneterras en een schaduwterras op de begane grond en op alle verdiepingen een ruim dakterras. Verder is er een woonkamer, eetkeuken, twee badkamers met douche en wc. Op twee slaapkamers is er een vast bedje of ruimte om een babybedje te plaatsen.

De omgeving van Algorfa is ideaal voor zonaanbidders, golfers, wielrenners, rustzoekers of gezinnen met kinderen die graag willen genieten van alles wat Spanje te bieden heeft. Dit alles in combinatie met alle voorzieningen en gemakken van een complete, grote woning met volledige inrichting .

Juist nu,.. in deze onrustige coronatijden een veilig gevoel, de gezelligheid en de privacy van een ruime typisch Spaanse Casa.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is b290269a-e4a7-4005-a266-1d89d2e88a16.jpg
Een gedeelte van het terras aan de voorzijde van de woning, aan de achterzijde grenzend aan de keuken is er een schaduwterras.

Achter het huis op tien meter afstand is er een gezamenlijk goed onderhouden ruim zwembad, geschikt voor jong en oud en zelfs voor de allerkleinsten.


Het zwembad is alleen toegankelijk met een sleutel die in het huis aanwezig is. In verband met Covid-19 wordt het zwembad drie maal daags, op gezette tijden gedesinfecteerd.
Een gezamenlijk zwembad met douche. Het is verplicht om voor een verfrissende duik in het zwembad even af te spoelen in de daarvoor bestemde doucheruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *